Gegrilde perzik met Grand Marnier en vanille-ijs

Recept van Yakiniku, categorie: fruit, dessert, Shichirin

2 personen. Voorbereiding: 15 min, bereiding: 15 min, totaal: 30 min

INGREDIËNTEN

  • 2 perziken
  • olijfolie
  • 50 ml Grand Marnier
  • 1 el bruine suiker
  • 50 gr Bastogne koeken
  • 30 gr gesmolten roomboter
  • 2 bollen vanille-ijs

VOORBEREIDING

Steek een gemiddelde hoeveelheid Binchotan aan, zet de schuiven van de Shichirin voor een derde open. Plaats de Teppanyaki plaat op de Shichirin.

BEREIDING

  • Snijd de perziken door de helft en verwijder de kern. Kwast de perzik in met olie en leg op de hete Teppanyaki plaat. Gril voor 3 minuten.
     
  • Meng de bruine suiker met de Grand Marnier en voeg toe aan de perziken. Gril voor een laatste minuut.
     
  • Voeg de koekjes en gesmolten boter toe aan de blender en maal dit fijn. 
     
  • Leg de perziken op een bord en verdeel de Bastogne crumble erbij. Maak af met een bolletje vanille ijs en besprenkel het geheel met het Grand Marnier mengsel.

Deel de post:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf volledig op de hoogte van al onze activiteiten. De eerste 100 aanmelders ontvangen nu een gratis rub!