In onze basispakketten 2theMAX, Fire & Stoer vindt je diverse producten.
Mocht je twijfelen hoe die te bereiden dan leggen we je hier graag uit hoe je dat het beste doet.
Waardse burgers, 150 gram: bereid je barbecue voor op direct grillen, op ca. 180 a 200 graden. Grill de burgers ongeveer 4 minuten per kant, keer regelmatig voor een gelijkmatige garing
Iberico ribfingers: onze ribfingers zijn al gekruid en voorgegaard. Grill ze af op ca. 180 graden, ca. 10 a 15 minuten. Keer regelmatig voor gelijkmatige garing.
Body-peeled gamba’s: grill rondom op ca. 180 graden.
Waardse braadworst Jalapeño-Cheddar: grill boven direct vuur, 180 graden, ca. 10 a 15 minuten. Keer regelmatig.
Spareribs 2theMAX: Ook de spareribs zijn als gekruid en voorgegaard. Bereid je kamado voor op 180 graden direct. Grill de ribs ca. 10 a 15 minuten, keer regelmatig.
Waardse oerham / spaakham: de voorbereiding hebben we al gedaan voor je. Grill dit product af op ca. 180 graden direct in ca. 10 a 15 minuten. Keer regelmatig.
Kipsate 2theMAX: bereid je barbecue voor indirect grillen op ca. 180 graden. Gaar de stokjes in ca. 20 minuten indirect, daarna nog ca. 5 minuten direct.