Hoe bereid je onze basisproducten

In onze basispakketten 2theMAX, Fire & Stoer vindt je diverse producten.

Mocht je twijfelen hoe die te bereiden dan leggen we je hier graag uit hoe je dat het beste doet.

Waardse burgers, 150 gram: bereid je barbecue voor op direct grillen, op ca. 180 a 200 graden. Grill de burgers ongeveer 4 minuten per kant, keer regelmatig voor een gelijkmatige garing

Iberico ribfingers: onze ribfingers zijn al gekruid en voorgegaard. Grill ze af op ca. 180 graden, ca. 10 a 15 minuten. Keer regelmatig voor gelijkmatige garing.

Body-peeled gamba’s: grill rondom op ca. 180 graden.

Waardse braadworst Jalapeño-Cheddar: grill boven direct vuur, 180 graden, ca. 10 a 15 minuten. Keer regelmatig.

Spareribs 2theMAX: Ook de spareribs zijn als gekruid en voorgegaard. Bereid je kamado voor op 180 graden direct. Grill de ribs ca. 10 a 15 minuten, keer regelmatig.

Waardse oerham / spaakham: de voorbereiding hebben we al gedaan voor je. Grill dit product af op ca. 180 graden direct in ca. 10 a 15 minuten. Keer regelmatig.

Kipsate 2theMAX: bereid je barbecue voor indirect grillen op ca. 180 graden. Gaar de stokjes in ca. 20 minuten indirect, daarna nog ca. 5 minuten direct.

Deel de post:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf volledig op de hoogte van al onze activiteiten. De eerste 100 aanmelders ontvangen nu een gratis rub!