Langoustines

Recept van BBQ to the MAX / Gastronomixs, categorie: schaaldieren, kamado / shichirin

4 personen. Voorbereiding: 10 min, bereiding: 10 min, totaal: 20 min

INGREDIËNTEN

  • 1 kg. langoustines
  • 3 citroenen, sap en rasp
  • 60 ml. extra vierge olijfolie
  • 40 ml. kruidenolie
  •  naar behoefte zout en peper

VOORBEREIDING

Snijd de langoustines in de lengte over helft en verwijder het darmkanaal.

BEREIDING

  • Kwast de langoustines in met de olijfolie,
  • Plaats met de snijkant op de hete barbecue en grill voor ongeveer 1 minuut, afhankelijk van het type barbecue en houtskool.
  • Draai om voor ongeveer 30 seconden en haal dan direct van de barbecue af.
  • Breng nu op smaak met citroensap en -rasp, zout en peper.
  • Werk af met peterselie olie en serveer direct.

Deel de post:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf volledig op de hoogte van al onze activiteiten. De eerste 100 aanmelders ontvangen nu een gratis rub!