Jalapeño poppers

Recept van BBQ to the MAX, categorie: hapjes, snack, bijgerecht, kamado/shichirin

Voorbereiding: 20 min, bereiding: 20 min, totaal: 40 min

INGREDIËNTEN

  • 10 groene jalapeño pepers
  • 1 bakje roomkaas
  • 10 plakjes bacon of ontbijtspek

VOORBEREIDING

Steek de barbecue aan en ga voor direct grillen op 180 graden. Snijd een stukje van de zijkant van de peper zodat je deze kun uithollen. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten (als je van extra pittig houdt kun je natuurlijk een beetje laten zitten). Vul de pepers met de roomkaas en omwikkel met de spek.

Natuurlijk kun je hier eindeloos mee variëren. Vul bijvoorbeeld half met roomkaas (of gebruik andere kazen) en half met pulled pork. Voeg een smaak toe aan je roomkaas. Kijk maar wat je lekker vindt.

BEREIDING

leg de omwikkelde jalapeño’s op het rooster en grill totdat de spek lekker krokant is geworden.

Deel de post:
Facebook
LinkedIn
Twitter
Pinterest
WhatsApp

Gerelateerde berichten

Schrijf je in voor de nieuwsbrief

Meld je aan voor onze nieuwsbrief en blijf volledig op de hoogte van al onze activiteiten. De eerste 100 aanmelders ontvangen nu een gratis rub!