Recept van BBQ to the MAX, categorie: hapjes, snack, bijgerecht, kamado/shichirin
Voorbereiding: 20 min, bereiding: 20 min, totaal: 40 min
INGREDIËNTEN
- 10 groene jalapeño pepers
- 1 bakje roomkaas
- 10 plakjes bacon of ontbijtspek
VOORBEREIDING
Steek de barbecue aan en ga voor direct grillen op 180 graden. Snijd een stukje van de zijkant van de peper zodat je deze kun uithollen. Verwijder de zaadjes en zaadlijsten (als je van extra pittig houdt kun je natuurlijk een beetje laten zitten). Vul de pepers met de roomkaas en omwikkel met de spek.
Natuurlijk kun je hier eindeloos mee variëren. Vul bijvoorbeeld half met roomkaas (of gebruik andere kazen) en half met pulled pork. Voeg een smaak toe aan je roomkaas. Kijk maar wat je lekker vindt.
BEREIDING
leg de omwikkelde jalapeño’s op het rooster en grill totdat de spek lekker krokant is geworden.