Home » Workshop Meatmasters
Workshop
Workshop Meatmasters
Bij deze workshop draait het dus om vlees, vlees, en nog eens vlees. De mooiste ribcuts en grotere items en hoe je die het beste op je Kamado kunt bereiden. Dat gaat onze grillmaster je leren, maar je gaat voornamelijk onder zijn begeleiding zelf aan de slag. Dat gaat natuurlijk onder het genot van lekkere happen, je moet tenslotte even proeven van wat je aan het bereiden bent. En we drinken daar natuurlijk ook een mooi drankje bij!
Over de workshop
Deze workshop duurt 4 á 5 uur. Prijs per persoon € 95,00, inclusief ingrediënten, materialen en drankjes. De basisprijs voor onze standaard BBQ-opstelling is € 250,00. Maak je gebruik van een van onze locatie, dan komen daar locatiekosten bij.
Wat klanten over de workshop zeggen
Met onze vriendengroep hebben we een heel toffe middag gehad met deze workshop. Echt eens iets anders, niet standaard. We mochten lekker zelf aan de slag en het resulteerde in hele verrassende, winterse gerechtjes.
Diana & David
Workshop winter
Echt een mooie avond. Hebben genoten van het eten en veel geleerd. Leuk dat we het allemaal zelf mochten doen, lekker actief. Ik raad iedereen een workshop bij (BBQ to the) Max aan. TOP!
Harald
Workshop Wild & BBQ
Wij zullen deze middag niet snel vergeten. We deden deze workshop met zijn 7-enen. 5 cocktails en bij elke cocktail een bijpassend hapje van de barbecue. Buiten leerzaam en creatief was het ook enorm gezellig om dit met elkaar te delen. Dankjewel Max, voor de geweldige workshop.
Lina
Workshop Cocktail
Workshop
Meld je aan
Schrijf je hier in voor je favoriete workshop, dan nemen wij contact met je op om afspraken te maken.
"*" geeft vereiste velden aan